Passy Mansaré – Union

Fair Play Cup

Be Quick 1887

Titelprolongatie Fortuna Wormerveer JO13-1 op Douwe Boomsma Toernooi

Zaterdag 2 juni stond de 45e editie van het Douwe Boomsma Toernooi op sportpark de Rien gepland. Om 9.30 uur vond eerst de teampresentatie plaats waarna om 10.00 uur gestart kon worden met het toernooi.

Er werd met volle passie en fanatisme gestreden om de wisselbeker en kampioenschaal. Naast voetbal was er ook ruimte voor vertier. Zo stond de pannakooi er weer en was er een loterij waarbij fantastische prijzen gewonnen konden worden met als hoofdprijs een shirt van Argentinië.

Rond de klok van 16.45 uur kon de finale worden gespeeld tussen Fortuna Wormerveer JO13-1 en HV & CV Quick JO13-1 uit Den Haag.

De winnaar van de 45e editie van het Douwe Boomsma toernooi werd Fortuna Wormerveer na een 1 – 0 overwinning. Opnieuw winst dus voor Fortuna Wormerveer.

De ‘’Piet Langer Fair Play Cup’’ is gewonnen door Be Quick 1887 uit Haren, de beste keeper is Passy Marsare van Union geworden en beste speler werd Ilay Kial van AFC’34.

Binnen de commissie Douwe Boomsma toernooi stoppen drie commissieleden. Dit zijn voorzitter Frank van der Zee, Sebastiaan van der Molen en Jeroen Wijnja. Zij werden bedankt voor hun geweldige inzet.