Het Douwe Boomsma Toernooi is een voetbaltoernooi voor JO13 en JO 12 spelers (wat in het verleden betrekking had op eerste- en tweedejaars D-pupillen) en wordt jaarlijks aan het eind van het voetbalseizoen georganiseerd op sportpark ‘De Rien’ te Lemmer bij voetbalvereniging CVVO.

De laatste jaren heeft het niveau van de deelnemende verenigingen een snelle vlucht genomen en is het toernooi uitgegroeid van een regionaal toernooi naar een toernooi waarbij de deelnemers uit alle windstreken van Nederland naar Lemmer afreizen om deel te nemen. Daarnaast spelen de ploegen niet meer in de 1e of 2e klasse, maar vooral op Divisie niveau.

Benieuwd naar welke verenigingen de laatste jaren hebben genomen? Bekijk hier de volledige lijst.

Vrijwilligers

Een toernooi organiseren zonder vrijwilligers is onmogelijk! Gelukkig kunnen we rekenen op een trouwe groep vrijwilligers die zowel voor, tijdens en na het toernooi hun beste beentje voorzetten en hun handen uit de mouw steken.

Mede dankzij hun inzet is het mogelijk om elk jaar, voor zowel de deelnemers en de bezoekers, een succesvol toernooi neer te zetten.

Sponsoren

Naast het hebben van een grote groep trouwe vrijwilligers kunnen we gelukkig ook rekenen op een trouwe schare aan sponsoren. Zonder hun (financiële) bijdrage is het voor ons niet mogelijk om het Douwe Boomsma Toernooi een succes te laten worden. We willen dan ook via deze weg al onze sponsoren ontzettend bedanken voor hun bijdrage op welke wijze dan ook.

Verder kunt u op de pagina’s onder het menukop ‘Toernooi info’ allerlei informatie vinden over het Douwe Boomsma Toernooi.

Zo kunt u te weten komen waarom het toernooi vernoemd is naar Douwe Boomsma, wie er in de Commissie zit en wat in de historieboeken staat geschreven over het toernooi.