Sponsormogelijkheden

Het Douwe Boomsma Toernooi is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste toernooien voor JO13 spelers dat in het noorden van Nederland wordt georganiseerd.

Tijdens de afgelopen edities deden er altijd zestien teams mee uit geheel Nederland. Als organisatie proberen we voor elke editie een zo aantrekkelijk mogelijk deelnemersveld te presenteren met ploegen uit zoveel mogelijk verschillende provincies. Naast vele vertrouwde clubs die zich jaarlijks aanmelden zijn er bij de aanmeldingsronde ook altijd nieuwe verenigingen die zich aanmelden. Wij als commissie zijn hier zeer blij mee. Dit zorgt er namelijk voor dat er elk jaar een wisseling in het deelnemersveld zit. Daarnaast kunnen wij concluderen dat binnen de reguliere competitie van de teams het toernooi leeft en dat er voor het Douwe Boomsma Toernooi een ‘mond-tot-mond reclame’ wordt gevoerd!

Echter om dit grote toernooi te kunnen organiseren, kunnen wij natuurlijk niet zonder sponsoren. Op de dag van het toernooi bezoeken gemiddeld 750 sportliefhebbers ons sportpark. De kosten voor de organisatie van dit succestoernooi kunnen wij als vereniging niet zelfstandig dragen. Daarvoor hopen wij dan ook jaarlijks de hulp van sponsoren te krijgen.

De Commissie heeft een aantal sponsorpakketten samengesteld, waaruit u uw keuze eventueel kunt maken. Graag bespreken wij met u deze mogelijkheden van sponsoring en wat het toernooi u als sponsor kan bieden. De sponsorpakketten zijn onderstaand te vinden.

Als u vragen heeft met betrekking tot de sponsoring, kunt u een mail sturen naar: sponsoring@douweboomsmatoernooi.nl. Voor meer informatie over het toernooi kunt u ook verder kijken op onze website, daarnaast kunt u ons ook vinden op social media: Instagram en Facebook.

Wij hopen u als sponsor van het Douwe Boomsma Toernooi te mogen begroeten!

Commissie Douwe Boomsma Toernooi,
Eldert Roelevink
David Bruinenberg
Lieuwe van der Bijl
Peter Koehoorn
Rob Kuipers

Sponsorpakketten

 

 

Overige mogelijkheden van sponsoring

Natuurlijk kunt u ons altijd benaderen met andere verzoeken tot sponsoring. U kunt hierbij denken aan sponsoring in natura of een gift zonder enige vorm van naamsvermelding. Daarnaast kunt u ook het Douwe Boomsma Toernooi sponsoren in combinatie met sponsoring van voetbalclub C.V.V.O.

Om de mogelijkheden te bespreken, komen wij graag een keer bij u langs. Stuur u ons een mail naar sponsoring@douweboomsmatoernooi.nl met uw gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.