Met pijn in ons voetbalhart hebben wij moeten besluiten om het Douwe Boomsma Toernooi van 12 juni a.s. niet door te laten gaan. Wij hebben als Commissie nog met het idee gespeeld om het toernooi te verplaatsen naar eind augustus, maar hebben besloten om na de zomervakantie ons vizier te richten op de 47e editie in juni 2022.

De Commissie heeft als standpunt dat we het toernooi alleen door willen laten gaan als het in de volledige vorm georganiseerd kan worden zonder restricties, dus met publiek en met de kantine open. Helaas is er op dit moment nog teveel onduidelijk over de ontwikkelingen rondom het Corona virus om er vanuit te gaan dat dit mogelijk gaat zijn de komende maanden. Ook voelt het voor ons niet goed om sponsoren te vragen om een (financiële) bijdrage, want die hebben het al moeilijk genoeg.

Wanneer we de datum weten van de 47e editie in 2022, dan laten we jullie dat natuurlijk gelijk weten.

We hopen dat we op korte termijn weer met zijn allen ‘gewoon’ competitie- en bekerwedstrijden mogen spelen en dat iedereen niet meer alleen oefenwedstrijdjes hoeft te spelen tegen teams van de eigen vereniging.

Blijf gezond en allemaal alvast een goede zomervakantie gewenst.