Beste sportvrienden,

Afgelopen week heeft het kabinet, in samenspraak met het RIVM, besloten dat de maatregelen om de verspreiding van Corona tegen te gaan worden verlengd tot minimaal 28 april a.s. Naar aanleiding hiervan heeft de KNVB besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

Helaas hebben wij als Commissie Douwe Boomsma Toernooi moeten besluiten om de 47e editie van het Douwe Boomsma Toernooi op zaterdag 6 juni a.s. niet door te laten gaan. Het coronavirus schopt voor ons als organisatie en alle voetballiefhebbers de planning van “één van de belangrijkste bijzaken van het leven” flink in de war.

Echter is de gezondheid van iedereen uiteraard belangrijker dan het voetbalplezier dat we anders wekelijks langs de lijnen beleven en dus is het afgelasten van het toernooi wat ons betreft de enige keuze.

Wij willen alle vrijwilligers, sponsoren en alle overige betrokkenen van de 47e editie van het Douwe Boomsma Toernooi hartelijk danken voor hun steun en betrokkenheid aan ons toernooi. Ook voor hen is het ongetwijfeld een moeilijke en lastige tijd, wij als Commissie willen iedereen dan ook alle sterkte en succes toewensen om deze vervelende periode goed door te komen!

De Commissie Douwe Boomsma Toernooi gaat er vanuit uit dat we in 2021 alsnog de 47e editie kunnen gaan organiseren. De datum waarop de 47e editie in 2021 georganiseerd zal worden is zaterdag 12 juni 2021! Hopelijk kunnen we dan wederom op jullie steun en betrokkenheid rekenen.

Met sportieve groet en BLIJF GEZOND,

Commissie Douwe Boomsma Toernooi
Wessel Roelevink, Peter Koehoorn, Bart van der Zee, Jeroen Plat, Eldert Roelevink, Rob Kuipers

Op de hoogte blijven van het Douwe Boomsma Toernooi? Check dan snel onderstaande (social) media:

Website: www.douweboomsmatoernooi.nl

E-mail: info@douweboomsmatoernooi.nl

Twitter: https://twitter.com/DBToernooiCVVO

Facebook: http://www.facebook.com/DouweBoomsmaToernooi

Instagram: https://www.instagram.com/douwe.boomsma.toernooi/