In deze rare tijd waarin we nog steeds te maken hebben met het Corona virus zijn er nog vele dingen onzeker, en weten we nog altijd niet of de KNVB alsnog gaat starten met de Regio Cup of dat we het seizoen uit moeten gaan spelen met alleen maar onderlinge oefenpotjes tegen teams van de eigen club.

Als organisatie zitten wij ook op een twijfelpunt wat we moeten gaan met het toernooi op zaterdag 12 juni a.s.
We hopen op snelle versoepelingen waardoor we het toernooi ‘gewoon’ door kunnen laten gaan inclusief publiek en geopende kantine, maar of die kans is heel groot is betwijfelen we. Overigens zijn die laatste twee voorwaarden voor ons wel een must, een toernooi zonder publiek en kantine zien wij niet zitten.

Door bovengenoemde onzekerheden hebben wij ook nog geen keuze gemaakt wat betreft de 16 deelnemende teams, omdat wij de kans niet heel groot achten dat het toernooi op 12 juni in volledige omvang mogelijk gaat zijn. Echter mochten de versoepelingen snel op gang komen, dan staan wij als organisatie direct klaar om het toernooi alsnog te organiseren zoals jullie van ons gewend zijn.

Onze plan B is om het toernooi uit te stellen naar zaterdag 28 augustus waarbij we hopen dat we het toernooi dan wel kunnen organiseren waarbij de kantine weer geopend mag zijn en dat we onbeperkt publiek mogen toelaten.

Mocht plan B in werking treden, dan starten we een nieuwe aanmeldingsperiode.

Eventuele vragen kunnen worden gemaild naar aanmelding@douweboomsmatoernooi.nl.